+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport Marfă Internațional

Soluții avansate de logistică

Pumex este o companie specializată în transport internațional de mărfuri. De peste 15 ani, oferim servicii de logistică și transport importatorilor și exportatorilor din întreaga Europă. Procesăm cu succes orice proiect, indiferent de tipul mărfii, greutate, volum, sau puncte de preluare și livrare.

Tratăm cu expertiză toate aspectele transportului tău – planificare, organizare și management cu toate costurile incluse și onorariu transparent.

Mărfurile tale sunt transportate în siguranță la data agreată și beneficiezi de monitorizarea în timp real a încărcăturii tale.

Prin rețeaua extinsă de parteneri și puncte de lucru în Uniunea Europeană, Elveția, Marea Britanie, Moldova, Kaliningrad și Ucraina, clienții noștri au parte de servicii de transport internațional eficient și flexibil.

Cere ofertă

Logistică internațională

Organizarea logistică poate fi o bătaie de cap atunci când te confrunți cu mărfuri speciale, vămi și puncte multiple de livrare. La Pumex, transformăm nevoile tale într-o soluție. Tot ce avem nevoie sunt detaliile livrării tale:

  • Tipul de încărcătură
  • Detaliile mărfii (greutate și volum)
  • Locații de ridicare și descărcare
  • Datele de preluare și livrare

Evaluăm specificațiile proiectului tău și formulăm un plan de logistică personalizat ce include toate aspectele legate de preluare și livrare, rute de transport, precum și transbordare, cross docking sau depozitare.

Logistică internațională

Optimizarea costurilor

Cere ofertă

Prin intermediul propriei flote și a rețelei extinse de parteneri, oferim date regulate de preluare și livrare pentru import și export, asigurându-ne că mărfurile tale ajung la timp la destinația finală.

Asigurăm timpi reduși de transport cu soluții practice din punct de vedere financiar. Avem experiență vastă în abordarea oricărui tip de mărfuri și a formalităților de vamă, astfel încât să maximizăm profitabilitatea clienților.

Toți clienții Pumex beneficiază de servicii sigure și eficiente de transport european.

Transporturi în Europa

Nu știi sigur ce tip de serviciu ți se potrivește astfel încât să minimizezi costurile și timpii de livrare?

Consultanții noștri stabilesc cel mai eficient plan logistic în funcție de buget, tipul de marfă, și date de preluare și livrare.

Oferim:

Mulțumită planificării atente, unei infrastructuri dezvoltate și experienței noastre extinse, te poți baza cu încredere pe serviciile noastre de transport. Iar dacă în proiectul tău e important factorul timp, oferim servicii de transport rapid în 24 de ore. Transportul de marfă în Europa devine simplu și eficient cu Pumex.

Transporturi în Europa
Ia legătura cu unul din consultanții noștri acum

și solicită informații complete pe baza detaliilor proiectului tău.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv