Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport Marfă Internațional

Soluții avansate de logistică

Servicii de transport rutier internațional

Suntem o companie specializată în transportul internațional de mărfuri. Din 1994 oferim servicii de transport rutier importatorilor și exportatorilor din întreaga Europă. Procesăm cu succes orice proiect, indiferent de tipul mărfii, greutate, volum, sau puncte de preluare și livrare.

Tratăm cu expertiză toate aspectele transportului clienților – planificare, organizare și management cu toate costurile incluse și onorariu transparent. Suntem una din cele mai longevive și moderne firme de transport internațional, oferind servicii digitalizate care asigură eficiență și transparență clienților noștri.

Mărfurile sunt transportate în siguranță la data agreată și beneficiezi de monitorizarea în timp real a încărcăturii tale.

Prin rețeaua extinsă de parteneri și puncte de lucru în Uniunea Europeană, Elveția, Marea Britanie, Moldova, Kaliningrad și Ucraina, clienții noștri au parte de servicii de transport internațional eficient și flexibil.

Cere ofertă
Servicii de transport rutier internațional

Rute de transport

Serviciile noastre de transport rutier acoperă nu numai întreaga Românie, dar și multe alte țări din Europa și din lume. Fie că aveți nevoie să transportați mărfuri de la București la Berlin sau de la Roma la Iași, avem o rută flexibilă și eficientă care să vă satisfacă nevoile. De asemenea, monitorizăm constant condițiile de trafic și vremea pentru a ne asigura că transporturile dumneavoastră de mărfuri ajung în mod sigur la destinație. Oferim cu regularitate următoarele rute:

Echipa noastră are o experiență vastă în transporturile rutiere internaționale, gestionând cu succes numeroase expediții între țări europene. Această experiență ne permite să navigăm eficient prin complexitățile logistice și regulamentare ale transportului internațional, asigurându-ne că mărfurile clienților noștri ajung la destinație în siguranță și la timp.

Rute de transport

Transport internațional de marfă

Organizarea logistică poate fi o bătaie de cap atunci când sunt manevrate mărfuri speciale ce trec prin diferite vămi și puncte multiple de livrare. La Pumex, transformăm nevoile clientului în soluții. Tot ce avem nevoie sunt detaliile livrării::

  • Tipul de încărcătură
  • Detaliile mărfii (greutate și volum)
  • Locații de ridicare și descărcare
  • Datele de preluare și livrare

Metodologia aplicată de compania noastră presupune o evaluare riguroasă a specificațiilor fiecărui proiect și formularea un plan de logistică personalizat ce include toate aspectele legate de preluare și livrare, rute de transport, precum și transbordare, cross docking sau depozitare

Prin intermediul rețelei extinse de parteneri și a organizării optime, asigurăm date regulate de preluare și livrare pentru import și export, asigurându-ne că mărfurile clientului ajung la timp la destinația finală.

Transport internațional de marfă

Optimizarea costurilor

Cere ofertă

Pumex este o firma de transport internațional cu experiență, astfel că putem garanta timpi reduși de transport cu soluții practice din punct de vedere financiar. Avem experiență vastă în abordarea oricărui tip de mărfuri și a formalităților de vamă, astfel încât să maximizăm profitabilitatea clienților.

Toți clienții Pumex beneficiază de servicii sigure și eficiente de transport european și transport cargo internațional.

Consultanță personalizată

Nu știi sigur ce tip de serviciu ți se potrivește astfel încât să minimizezi costurile și timpii de livrare?

Consultanții noștri stabilesc cel mai eficient plan logistic în funcție de buget, tipul de marfă, și date de preluare și livrare.

Oferim:

Mulțumită planificării atente, unei infrastructuri dezvoltate și experienței noastre extinse, clienții noștri se pot baza cu încredere pe serviciile noastre de transport rutier internațional. Iar dacă în proiectul tău e important factorul timp, oferim servicii de transport rapid în 24 de ore. Transportul de marfă în Europa devine simplu și eficient cu Pumex.

Consultanță personalizată
Ia legătura cu unul din consultanții noștri acum

și solicită informații complete pe baza detaliilor proiectului tău.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv