Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport România-Italia

Transporturi de cantități mari sau mici România-Italia

Oferim rute de transport către Bologna, Milano, Genoa, Roma, Torino, Verona sau Brescia, dar și către orașe mai mici din restul Italiei. Transportăm FTL (full truckload), un singur palet sau transporturi speciale (ADR) către toate destinațiile cu specific comercial, industrial, turistic sau rezidențial.

Află mai multe despre unde livrăm.

Sistemul nostru operațional de grupaj asigură ca toate mărfurile să ajungă pe teritoriul italian conform termenilor agreați. Suntem o companie independentă și oferim servicii de calitate la prețuri accesibile.

Serviciile Pumex de transport de marfă în regim grupaj sau camion complet ajung în toate teritoriile Italiei, dintre care le menționăm pe cele mai importante: Lazio, Veneto, Emilia-Romagna, Liguria, Toscana, Puglia, Campania sau Sicilia.

Cere ofertă
Transporturi de cantități mari sau mici România-Italia

Italia – un important nod de transport european

Cere ofertă

Italia este localizată în sudul Europei, iar prin prezența numeroaselor porturi la Marea Mediterană și a vastei rețele feroviare, este un veritabil pol al transporturilor. Astfel, mărfurile pot ajunge în Italia din România, iar apoi să fie transbordate pentru o călătorie aeriană, navală sau feroviară către multe alte locuri de pe glob.

Industria logistică din Italia este una foarte competitivă, iar firmele de transporturi au nevoie să rămână la curent prin implementarea de servicii tehnologice avansate (GPS) și prin practicarea serviciilor de înaltă calitate, iar Pumex este în parteneriat activ cu toți cei care se remarcă prin excelență pe ruta România – Italia.

Suntem conectați la tot ceea ce înseamnă modificări și cerințe legislative, în contextul în care transportul în Italia implică o serie de reglementări și condiții legale greu de înțeles. În acest context, inclusiv transporturile România – Italia sunt supuse numeroaselor legi și regulamente specifice. 

Prin prisma experienței noastre și a parteneriatelor valoroase, ne asigurăm că procesul se desfășoară fără probleme, astfel încât transporturile de marfă să ajungă la destinație integral, la timp și cu respectarea întregului cadru legal aplicabil.

Mărfuri de toate tipurile – ceramică, piatră, tehnologie, piese, mărfuri alimentare

Compania noastră a transportat de-a lungul timpului nu doar paste făinoase și pastă de tomate, dar și piatră naturală, plăci de ceramică, textile, piese pentru fabricarea vehiculelor și mașinării industriale.

Ceramica și produsele de piatră naturală din Italia sunt mereu în vogă și la mare căutare în toată lumea, inclusiv în România. Am lucrat de-a lungul timpului cu numeroase firme și înțelegem exact specificul unui transport de ceramică sau piatră de mare valoare.

În același timp, prin planificare minuțioasă și o rețea excelentă de parteneri în regiunile Italiei, putem combina transporturile parțiale pentru a asigura transportul rapid Italia – România, fără niciun impediment.

Cere ofertă
Mărfuri de toate tipurile - ceramică, piatră, tehnologie, piese, mărfuri alimentare

Expertiză și profesionalism în transporturi internaționale

Cere ofertă

Avem ani de experiență în proiecte complexe de logistică între România și Italia și ne oferim toată disponibilitatea pentru a discuta despre următorul nostru proiect comun.

Legăturile noastre din Italia, formate de-a lungul timpului, vor asista transporturile fără probleme. Dacă aveți nevoie de depozitare de scurtă sau lungă durată pe teritoriul Italiei sau de paletizarea mărfurilor ce urmează să fie aduse în România, putem să vă oferim un seriviciu potrivit pentru orice cerere mulțumită partenerilor noștri din Italia și a nodurilor de transport dedicate.

Vorbește cu specialiștii noștri la telefon sau completează formularul!

Transporturi rutiere de marfă pe teritoriul Italiei

Italia joacă un rol important în traficul rutier de marfă al Europei. Infrastructura țării este optimizată pentru camioanele de marfă, iar rețeaua vastă de autostrăzi se extinde până în cele mai izolate zone ale țării.

Avem la dispoziție 6.200 km de autostradă care unesc cele mai importante centre comerciale și industriale din Italia, de la nord la sud și de la est la vest pentru a duce în siguranță din România până la destinație orice încărcătură.

Vreți să importați vinuri pe ruta Lombardia – România, sau aparatură tehnologică din jurul orașului Milano? Avem multiple rezolvări pentru fiecare client. Contactați-ne pentru o cotație și haideți să alegem soluția potrivită împreună.

Oferim o gamă largă de transporturi pe ruta Italia – România. Asigurăm multiple servicii de transport, indiferent dacă sunteți interesați de transport FTL – camion complet, transport LTL – camion parțial, transporturi de mărfuri periculoase (ADR), transport expres sau transport frigorific.

Cere ofertă

Solicită o ofertă de preț

Cere ofertă

Solicitați o ofertă de preț pentru serviciile noastre de transport rutier de mărfuri pe ruta România Italia. Suntem convinși că veți fi impresionați de competitivitatea tarifelor și de calitatea serviciilor noastre. Răspundem rapid tuturor cererilor de ofertă.

Expertiză în mărfuri extracomunitare venite pe căi maritime

Pumex este un partener de încredere, ce vă poate ajuta cu expertiză în vămuire în cazul în care marfa este extracomunitară și intră în UE prin unul dintre porturile italiene. Specialiștii noștri au experiență și cunosc în amănunt reglementările aplicabile. Lucrăm doar în conformitate cu legea, astfel încât marfa să treacă granițele în mod corespunzător, fără întârzieri nejustificate.

Vă stăm la dispoziție cu ajutor și în legătură cu tarifele vamale, regulile de origine, reglementările de export/import și întocmirea documentelor necesare la vamă italiană pentru transportul mărfii dumneavoastră extracomunitare.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv