Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Despre noi

Pumex are ca principal obiect de activitate transporturile rutiere interne și internaționale, precum și logistica implicată în desfășurarea acestor activități. Înființată în 1994 și având ca principal obiect de activitate transportul rutier de marfă, am reușit în toți acești ani de activitate sa devenim un nume respectat pe piața transporturilor rutiere.

Pumex continuă să înregistreze o creștere constantă în ceea ce privește volumul și calitatea activității, obiectiv urmărit prin consolidarea relațiilor cu clienții vechi, încheierea de contracte stabile cu noi clienți, achiziționarea de mașini noi de diverse capacități și dezvoltarea unei rețele extinse de parteneri. 

În ultimii ani ne-am specializat pe transportul internațional pe orice tip de mărfuri în Uniunea Europeană și nu numai. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii complete de logistică, transport, depozitare și paletizare.

Valorile Pumex:

    ⇨ calitate deosebită a serviciilor

    ⇨ optimizarea costurilor clienților

    ⇨ orientarea către client

Datorită monitorizării atente a fiecărui transport din momentul încărcării mărfurilor și până la livrarea finală la destinație, toți clienții noștri se bucură de o comunicare permanentă și de informații actualizate.

Gabi Păun, CEO

Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv