Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport agabaritic

Pumex este compania potrivită pentru a furniza servicii de transport agabaritic în condiții optime, pentru orice tip de mărfuri grele. Având experiență de peste 15 ani, am dezvoltat infrastructura necesară, expertiza, echipa și flota ce ne permit să abordăm cu succes chiar și cele mai complexe și provocatoare proiecte.

Transportul de gabarit depășit necesită o logistică avansată cuprinzând nu numai date precise de preluare și livrare, timpi optimi de transport sau formalități specifice – ci și metode certificate de încărcare, securizare și descărcare a mărfii.

Cere ofertă

Flotă modernă pentru transporturi speciale

Transportul agabaritic se efectuează pe diferite platforme sau punți speciale în funcție de mărfurile transportate. Pumex oferă clienților avantajul unei flote complet moderne ce include vehicule semitrailer și low-bed.

Dispunem de flexibilitate completă în volumul pe care îl putem transporta mulțumită rețelei extinse de parteneri cu ajutorul cărora putem aborda orice tip de proiect.

Flotă modernă pentru transporturi speciale

Transport industrial

Pumex este partenerul ideal pentru sectorul industriei grele, oferind soluții personalizate pentru transportul utilajelor grele precum excavatoare, macarale, sau basculante. Mulțumită propriei flote moderne și rețelei de parteneri de încredere, oferim un serviciu de transport industrial sigur și flexibil.

Serviciul nostru de transport agabaritic este ideal pentru:

  • Utilaje agricole
  • Utilaje grele
  • Echipament militar
  • Piese navale și aerospațiale
  • Module de lichide și gaz
Transport industrial

Logistică agabaritică personalizată

Consultanții noștri specializați sunt pregătiți să preia orice provocare specifică proiectului tău. Oferim transport internațional și domestic pentru mărfurile grele, împreună cu planul logistic complet ce include toate formalitățile de vamă, documentație, preluări și livrări regulate.

Pumex atinge echilibrul perfect dintre calitatea serviciului și optimizarea costurilor, depășind așteptările clienților și oferind prețuri competitive.

Garantăm comunicare eficientă pe întreaga durată a colaborării, de la coordonare eficientă a proiectului și până la procese transparente de livrare. Întreaga flotă este monitorizată prin GPS, astfel că poți vedea progresul mărfii tale în timp real.

Mai mult, orice încărcătură beneficiază de asigurarea standard de până la 500.000 de euro. Iar dacă încărcătura este specială sau are valoare ridicată, consultanții noștri te asistă în alegerea unei asigurări premium.

Logistică agabaritică personalizată
Transformăm nevoile tale în soluții simple și rapide

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă detaliată.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv