Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport marfă Anglia

Rute de transport în Anglia

Pumex vă oferă servicii de transport, paletizare și distribuție de marfă către o rețea extinsă de localități în întreg Regatul Unit al Marii Britanii, cu destinații de interes în Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord.

Operăm rute către cele mai mari orașe din Marea Britanie, printre care: Londra, Manchester, Birmingham, Liverpool, Glasgow, Edinburgh, Aberdeen, Leeds, Southampton, Newcastle sau Bristol.

Cu toate acestea, vă asigurăm că rețeaua noastră logistică acoperă și orașele mai mici din Anglia. Adaptăm serviciul nostru de transport internațional de marfă la necesitățile și particularitățile oricărui business.

Cere ofertă
Rute de transport în Anglia

Tipuri de transport disponibile

Cere ofertă

Oferim transporturi către UK în regim FTL (full truckload) sau LTL (less than truckload sau grupaj) în funcție de cerințele partenerilor de business.

Transportul FTL este perfect pentru o livrare directă, fără alte manipulări sau transbordări, având întregul camion dedicat unui singur partener. În felul acesta, timpii în tranzit și complexitățile logistice scad.

În schimb, transportul LTL va folosi un camion pentru a transporta marfa a mai multor clienți, astfel costurile scad pentru că prețul final se împarte între toți beneficiarii serviciului. Specificul acestui transport îl face perfect pentru cei care transportă cantități mai mici.

Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv