Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport LTL – Grupaj

Pumex oferă servicii de transport LTL și în regim de grupaj pentru importatori și exportatori. Compania noastră administrează cu succes orice tip de încărcătură – inclusiv mărfuri periculoase sau care necesită temperatură controlată – și pune la dispoziție un plan logistic complet pentru toți clienții săi.

Transportul Less than Truckload, sau LTL, este serviciul prin care încărcătura ta este expediată împreună cu alte încărcături – pentru a reduce costurile clientului.

Cere ofertă

De ce să alegi LTL?

Transportul în regim de camion parțial are multiple avantaje, însă clientul trebuie să țină cont de anumite aspecte înainte de a decide dacă este serviciul potrivit pentru nevoile sale. Transportul în grupaj este recomandat celor care doresc să expedieze volume mai mici de mărfuri, care nu ocupă un camion complet.

Principalul avantaj în optarea pentru LTL este reducerea costurilor de transport, deoarece acestea se împart între beneficiari. Mai exact, clientul plătește doar o parte din costul transportului, în funcție de volumul ocupat de marfă.

La Pumex avem expertiza de a defini planul logistic flexibil și complex necesar acestui tip de serviciu. Te vei încadra pentru serviciul de LTL dacă ai nevoie să transporți între 3 și 33 de paleți, iar grupajul se aplică la volume de până la 3 paleți.

De ce să alegi LTL?

Transportul LTL este potrivit pentru tine dacă:

  • Transporți un volum mic de marfă
  • Dorești să reduci costuri și să maximizezi profitabilitatea
  • Cauți soluții flexibile de transport
Transportul LTL este potrivit pentru tine dacă:

Siguranța mărfurilor

Cere ofertă

Mărfurile transportate în regim LTL beneficiază de extra securitate mulțumită unui plan logistic optim ce exclude manipularea suplimentară a mărfii. Pumex pune la dispoziția clienților săi servicii adiționale de paletizare și depozitare ce asigură manipulare corespunzătoare a mărfurilor.

Încărcătura ta beneficiază și de asigurare standard sau personalizată, în funcție de specificul proiectului. Mai mult, întreaga flotă Pumex este monitorizată prin GPS, permițând clienților să fie la curent cu evoluția transportului în timp real. Întreg procesul, de la ridicare, paletizare, depozitare, staționări adiționale și până la livrare, este complet transparent.

Logistică personalizată

Transportul în regim de grupaj presupune adesea multiple puncte de preluare și livrare. De aceea, consultanții noștri au grijă să definească cea mai eficientă și profitabilă soluție pentru tine.

Planul logistic include:

  • Asocierea mărfurilor compatibile
  • Asocierea mărfurilor cu rute de transport similare
  • Alegerea celor mai rapide intervale de preluare și livrare
  • Alegerea tipului potrivit de vehicul

Mai mult, încărcătura ta poate fi expediată rapid accesând serviciul de transport expres.

Logistică personalizată

Flexibilitate prin LTL

Oferim clienților noștri servicii adiționale de transport cu acces limitat în zone dificil de atins precum situri de construcție, șantiere, sau zone rurale. Întreg procesul este susținut de flota noastră complet modernă și șoferi experimentați.

Ia legătura cu unul din consultanții noștri

și află dacă transportul LTL este soluția potrivită pentru tine.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv