Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport FTL – Camion complet

La Pumex, avem peste 15 ani de experiență în serviciile de transport FTL. Punem la dispoziția clienților noștri o flotă extinsă de camioane și autoutilitare, precum și o rețea de parteneri gata să vă transporte marfa oriunde în Europa.

Administrăm toate tipurile de încărcături, de la mărfuri paletizate la utilaje grele, mărfuri periculoase sau care necesită temperatură controlată. Asigurăm un plan logistic personalizat împreună cu toate formalitățile de vamă.

Cere ofertă

De ce să alegi transportul FTL?

Transportul FTL (full truckload) se referă la folosirea întregii capacități de transport dintr-un vehicul. Cu toate acestea, sunt multe avantaje în a alege transportul în regim exclusiv indiferent de volumul încărcăturii tale.

Apelând la serviciul de camion complet, transportul este rezervat în întregime încărcăturii tale. Spre deosebire de LTL sau grupaj, serviciul FTL oferă timpi de livrare optimi, fără alte preluări sau livrări.

Deoarece presupune livrare directă fără manipulări suplimentare ale încărcăturii, serviciul de transport FTL prezintă și cea mai mare siguranță. Acest lucru înseamnă că poți opta pentru transportul în regim complet chiar dacă mărfurile tale nu acoperă întreaga capacitate a vehiculului, însă sunt de mare valoare sau necesită manipulare atentă.

De ce să alegi transportul FTL?

Camionul complet este potrivit pentru tine dacă:

  • Transporți volume mari de marfă
  • Ai nevoie de livrare rapidă
  • Preferi transport dedicat
Camionul complet este potrivit pentru tine dacă:

Logistică eficientă

Cere ofertă

Logistica unui transport în regim de camion complet este lipsită de complicații. Întreg procesul este dedicat transportului eficient și sigur al încărcăturii tale. Pumex furnizează tuturor clienților un plan logistic complet ce include rute de transport, formalități necesare și timpi optimi de tranzit.

Aceste caracteristici fac din transportul în regim exclusiv alegerea ideală pentru companiile ce doresc să transporte mărfuri cu volum mare (până la 33 de europaleți per camion).

Beneficii FTL:

  • Timpi optimi de tranzit
  • Costuri de transport reduse
  • Asigurarea transportului
  • Costuri optime per palet

Consultanță inclusă

Specialiștii Pumex sunt pregătiți să vă ofere consultanță asupra celor mai bune opțiuni de transport. Dacă mărfurile pe care doriți să le transportați sunt valoroase, sau necesită o livrare cât mai rapidă și sigură, transportul FTL este serviciul ideal de care ai nevoie.

Consultanță inclusă
Ia legătura cu unul din consultanții noștri și cere mai multe detalii
Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv