Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Depozitare de mărfuri

Prin serviciul de depozitare a mărfurilor,  oferim clienților valoare adăugată în colaborarea cu Pumex ca furnizor complet de logistică în transportul rutier.

La Pumex, înțelegem și avem experiență cu proiectele complexe de transport. Serviciul de depozitare a mărfii pe termen scurt contribuie la definirea unor soluții flexibile și adaptate nevoilor clienților.

Depozitarea pe termen scurt ne permite să contribuim la reducerea costurilor, precum și a timpului de lansare pe piață, atingând profitabilitate maximă pentru clienți.

Cere ofertă

De aceea punem accent pe două arii cheie ale depozitării de mărfuri:

Transbordare

Serviciul de transbordare se aplică mărfurilor ce necesită desfacere și repaletare pentru a fi apoi distribuite la diferite locații. Mărfurile tale sunt încărcate direct de la container sau depozit în camioanele Pumex și transportate temporar la unul din depozitele Pumex. Aici, pot fi repaletate în caz de nevoie, și încărcate într-un vehicul mai rapid, precum autoutilitarele din flota Pumex.

De aceea, serviciul de transbordare devine o soluție de optimizare a costurilor și timpilor de livrare pentru clienții noștri – eliminarea costurilor pentru depozitare și inventariere suplimentare.

Transbordare

Cross docking

Acest serviciu este ideal pentru încărcăturile cu destinații multiple, dar pentru care nu este necesară repaletarea. Mărfurile sunt încărcate în camioane și sosesc la unul din depozitele Pumex pentru a fi sortate în funcție de destinație și cel mai optim vehicul de transport. Astfel, mărfurile ajung mai repede la depozitul tău, sau direct pe piață

Serviciul de cross docking ajută la eliminarea presiunii suplimentare pe propriul depozit și pentru ca mărfurile tale să ajungă mai rapid pe piață.

Cross docking

Preluare & livrare rapidă

Dincolo de aceste două aspecte specifice ale depozitării, Pumex oferă serviciul simplu de depozitare pe termen scurt, în condiții de maximă siguranță și pentru orice tip de mărfuri.

Colaborarea cu Pumex înseamnă accesarea unei soluții integrate pentru nevoile de transport al mărfii:

  • Logistică avansată și eficientă
  • Paletizare
  • Distribuție FTL sau LTL
  • Depozitare temporară
  • Comunicare eficientă
  • Optimizarea costurilor
Preluare & livrare rapidă
Consultanții noștri experimentați sunt pregătiți

să primească specificațiile proiectului tău, să înțeleagă nevoile și să livreze încărcătura la timp, de fiecare dată.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv