Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport Marfă Intern

Logistică și transport în România

Pumex oferă clienților săi servicii de transport intern în regim de camion complet, camion parțial și grupaj în toate orașele și județele din România.

Asigurăm cele mai înalte standarde de livrare prin logistică atentă și personalizată. Mulțumită infrastructurii noastre interne și a echipei cu experiență, mărfurile tale ajung la timp, de fiecare dată.

Cere ofertă

Transport de marfă național

Cere ofertă

Prin intermediul propriei flote verde și rețeaua extinsă de parteneri, oferim intervale regulate de plecări și sosiri, precum și soluții practice care asigură o colaborare eficientă din punct de vedere financiar pentru partenerii noștri.

Planificarea atentă permite clienților Pumex să beneficieze de timpi reduși de transport. Acest lucru se traduce în costuri mai mici și se aliniază cu țelul companiei de a-și reduce amprenta de carbon.

Transport intern personalizat

Experiența de peste 15 ani în transporturi interne este pusă în valoare pe toate proiectele pe care le abordăm. Obiectivul nostru principal este să maximizăm beneficiile clientului concomitent cu reducerea costurilor și eliminarea riscurilor.

Asigurăm:

  • Optimizarea fluxului de mărfuri
  • Servicii flexibile de transport rutier
  • Rute directe la destinație
  • Transport pentru orice tip de mărfuri, inclusiv periculoase și agabaritice
  • Transport rapid
  • Timpi de livrare garantați
  • Executarea tuturor formalităților

Clienții noștri beneficiază de toate parteneriatele strategice ale Pumex. Oferim servicii complete ce includ transbordare, grupaj, sau servicii de depozitare în Craiova.

Transport intern personalizat

Acoperim

Recomandați de experiență

Echipa noastră de experți este pregătită să ofere consultanță personalizată pentru transporturi domestice, pe baza specificațiilor oferite. Planificarea și logistica devin simple mulțumită infrastructurii Pumex.

Vă punem la dispoziție servicii de transport intern de încredere și calitate. Ne asigurăm că mărfurile pleacă la data agreată, călătoresc în siguranță pe rutele planificate și sosesc la timp.

Serviciul transparent permite clienților noștri să-și urmărească transportul în timp real și să verifice progresul.

Recomandați de experiență
Intră acum în legătură cu unul din consultanții noștri

și planificăm împreună transportul tău!

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv