Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport Express

Serviciul de transport expres este soluția ideală pentru proiectele condiționate de timp. Mulțumită infrastructurii de top, echipei dedicate de consultați și șoferi, flotei moderne și rețelei extinse de parteneri, putem oferi clienților noștri serviciul de transport cu livrare rapidă.

Transportul expres este realizat cu autoutilitare moderne și spațioase cu ajutorul cărora expediem încărcături oriunde în Europa, în termen de 24/48 de ore.

Beneficiile serviciului de transport rapid includ:

  • Timpi rapizi de livrare
  • Facilitează livrarea în zone dificil de atins
  • Mai multă flexibilitate (poți schimba data sau locația livrării din scurt)
Cere ofertă

Serviciile de transport expres sunt…

… modalitatea ideală de a accelera data de livrare a încărcăturii tale. La Pumex, apreciem importanța termenelor limită și a optimizării fluxului. De aceea, oferim atât transport internațional, cât și intern în regim expres.

Autoutilitarele din flota Pumex au un volum maxim de 7 euro paleți cu o capacitate de 1,5 tone. Transportul rapid al încărcăturii tale se poate face în 24 de ore de la data preluării.

Garantăm o rată de succes de 100%, bazată pe comunicare excelentă și înțelegerea corectă a nevoilor clienților, ce duc la prevederea și eliminarea oricăror factori de întârziere.

Serviciile de transport expres sunt…

Logistică personalizată

Cere ofertă

Toți clienții Pumex beneficiază de logistică personalizată bazată pe detaliile proiectului. Oferim intervale regulate de preluare și livrare, ceea ce face din serviciul de transport expres o soluție flexibilă și avantajoasă.

Încărcătura ta sosește la timp, la destinația dorită – chiar și în zone greu de atins precum situri de construcție sau zone rurale.

Optimizarea costurilor

Pumex are peste 15 ani de experiență în logistică și transport, tratând de-a lungul timpului orice tip de încărcătură și proiecte complexe cu deadline strict.

În toate serviciile oferite, avem ca prioritate satisfacția clienților. Aceasta se traduce în înțelegerea clară a particularităților fiecărui proiect, abordarea corectă a tipului de încărcătură și optimizarea costurilor resimțite de clienți.

Optimizarea costurilor
Consultanții noștri te ajută să optezi pentru cel mai bun plan de servicii.
Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv