Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Distribuție mărfuri

Suntem o companie cu experiență în soluții logistice de transport rutier. Din dorința de a oferi servicii complete, efectuăm distribuție de mărfuri pe orice cantitate dorită de clienții noștri.

Împreună cu o echipă dedicată, flota modernă și rețeaua extinsă de parteneri de care dispunem, oferim soluții flexibile de distribuție și livrare pentru orice tip de mărfuri, cu destinații domestice sau internaționale.

Serviciile noastre de distribuție se aplică încărcăturilor în regim de camion complet (FTL) și camion parțial (LTL), livrate direct la destinația dorită de client, sau prin intermediul depozitelor noastre.

Cere ofertă

Logistică personalizată

Administrăm proiecte logistice complexe cu multiple locații și date de livrare. Fiecare proiect este complet adaptat nevoilor clienților și se bazează pe o înțelegere corectă a tipului de marfă, volumului transportat și a tuturor celorlalte specificații transmise. Fie că dorești să livrezi produse perisabile, mărfuri periculoase, sau mărfuri ce necesită refrigerare – echipa noastră de consultanți implementează cu succes un plan de transport optim și sigur.

Livrăm mărfuri oriunde în Europa, din Elveția la Kaliningrad. Poți vedea aici lista completă de țări în care transportăm.

Logistică personalizată

Costuri optime

Printr-o abordare holistică a proiectelor, consultanții noștri definesc un plan logistic axat pe reducerea costurilor și timpilor de tranzit. În funcție de tipul mărfii, destinație finală și data de livrare, formulăm planul optim de transport. Acesta include cele mai bune rute de transport, efectuarea formalităților de vamă și aplicarea unei asigurări potrivite.

În funcție de nevoile clienților, oferim servicii de paletizare a mărfii, repaletare și depozitare pe termen scurt.

Costuri optime

Procesare transparentă

Ești conectat la detaliile și progresul transportului tău. Camioanele și dubele Pumex au GPS tracking, permițând monitorizarea livrării în timp real.

Pentru distribuția mărfii cu multiple destinații, încărcăturile mai mici pot fi livrate în regim de camion parțial sau grupaj, ori procesate prin depozitele Pumex pentru a fi livrate mai departe în autoutilitare.

Procesare transparentă
Contactează-ne astăzi să discutăm despre proiectul tău.
Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv