Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport marfă Elveția

Rute de transport în Elveția

Pumex oferă servicii de transport, paletizare și distribuție de marfă către Elveția, cu destinații de interes în toate cantoanele.

Operăm rute către cele mai mari orașe din Elveția, printre care: Zurich, Basel, Geneva, Lausanne, Berna, Winterthur, Lucerne, St. Galen, Lugano, Bienne sau Thun.

Camioanele noastre de transport de marfă în regim grupaj sau camion complet ajung în toate cantoanele, dintre care le menționăm pe cele mai importante: Zurich, Berna, Lucerne, Uri, Schwyz, Obwalden, Nidwalden, Glarus, Zug, Freiburg, Solothurn, Basel-Stadt, Basel-Landschaft, Schaffhausen, Ticino, Vaud, Neuchatel sau Geneva.

Rețeaua noastră logistică de transporturi internaționale acoperă și orașele mai mici și încărcăturile mai mici, astfel ne adaptăm nevoilor businessurilor de toate dimensiunile.

Cere ofertă
Rute de transport în Elveția

Transport marfa Elvetia. Costuri mici și fără întârzieri

Transportăm orice tip de marfă: produse alimentare, produse de origine animală, mobilier, utilaje, autoturisme, textile, marfă paletată sau nepaletată, mărfuri periculoase ADR, mărfuri la temperatură controlată, farmaceutice, componente electronice, pietre prețioase sau bijuerii.

Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv