Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport frigorific

Transportul în regim de temperatură controlată este vital pentru livrarea produselor farmaceutice, cosmetice, produselor perisabile, proaspete, florilor și plantelor, sau al anumitor dispozitive electronice.

Pumex înțelege importanța transportului la temperatură controlată în funcție de specificul fiecărui tip de marfă.

Cu ajutorul consultanților noștri calificați, șoferilor experimentați și flotei moderne, oferim un serviciu de înaltă calitate pentru protejarea integrității mărfurilor și livrarea lor la timpul potrivit.

Cere ofertă

Optimizarea timpilor de transport

Produsele perisabile sunt supuse unor condiții stricte de ambalare, manipulare și livrare pentru protejarea integrității și calității lor. Acest lucru include menținerea condițiilor de temperatură astfel încât marfa să nu fie expusă fluctuațiilor pe perioada preluării, transportării și livrării – fie că este vorba despre un material care va fi prelucrat în continuare, sau un bun care merge la raft.

Asigurăm un plan logistic optimizat pe tot parcursul livrării, complet adaptat nevoilor proiectului. Serviciul Pumex include:

  • Transport frigorific cu congelare – pentru transportul mărfurilor deja congelate (pește, carne, legume, sau chiar alt tip de produs non-alimentar)
  • Transport frigorific cu refrigerare – medicamente, cosmetice, fructe sau legume proaspete, flori, plante, baterii, etc.
Optimizarea timpilor de transport

Ambalare corespunzătoare

Cere ofertă

În funcție de specificul încărcăturii, atât clientul, cât și agentul de livrare trebuie să cunoască regulamentul de ambalare al produselor pentru menținerea integrității și calității produselor livrate. Consultanții Pumex sunt pregătiți să ofere asistență clienților cu privire la ambalarea corespunzătoare a produselor pe care le doresc transportate.

Expediere frigorifică de încredere

Pumex este partenerul de expediere de care ai nevoie pentru transportul frigorific. Avem la dispoziție cunoștințele și echipamentul necesar. Oferim servicii de camion complet și parțial atât pentru transport internațional, cât și domestic.

Transportul frigorific necesită logistică avansată condiționată de reglementări, cunoștințe despre temperaturi optime și ambalare, formalități de vamă și multe altele. De peste un deceniu și jumătate ne afirmăm ca partener dedicat și de încredere.

Expediere frigorifică de încredere

Colaborând cu noi, clienții se pot baza pe

  • Logistică integrată
  • Echipament modern de transport
  • Monitorizare în timp real al livrării
  • Date fixe de livrare
  • Manipulare expertă și minimală a încărcăturii
  • Asigurare completă de până la €500.000 sau premium
  • Costuri optime de transport
Colaborând cu noi, clienții se pot baza pe
Ia legătura cu unul din consultanții noștri

și rezervă data pentru transportul tău.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv