Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Servicii de paletizare

Paletizarea mărfurilor vine să completeze serviciile de transport și logistică oferite de Pumex. Mulțumită celor peste 15 ani în industrie, am înțeles importanța unui serviciu cuprinzător și flexibil.

Serviciul de paletizare este procedeul prin care mărfurile vrac sunt încărcăm pe paleți și înfoliate pentru a fi transportate mai rapid, mai ușor și în siguranță în camioanele și autoutilitarele proprii.

Prin serviciul de paletizare a mărfii direct din container sau din depozit, ajutăm clienții să reducă din costuri și timpii de transport.

Cere ofertă

Paletizare sigură

Dacă mărfurile tale sosesc vrac în container, sau trebuie transportate din propriul depozit, este important să fie ambalate corespunzător pe toată durata transportului. La Pumex dispunem de echipamentul necesar și expertiza pentru paletizare.

Avem experiență în administrarea oricărui tip de încărcături, de la mărfuri perisabile la mărfuri de risc. Garantăm o manipulare corespunzătoare a mărfurilor, încărcare și descărcare sigură, și timpi de livrare optimi.

Anumite bunuri speciale, precum alimente, mărfuri valoroase sau materiale cu risc sunt supuse unor reglementări stricte de transportare, paletizare și manipulare. Echipa de experți Pumex cunoaște în detaliu toate reglementările necesare și vă oferă consultanță pentru asigurarea unui transport corect.

Paletizare sigură

Beneficiile colaborării cu un partener complet ca Pumex:

Cere ofertă
  • Abordare integrată a proiectului tău
  • Servicii complete
  • Reducerea costurilor
  • Transparență
  • Manipulare corectă și sigură a mărfurilor

Logistică integrată

Colaborând cu Pumex, beneficiezi de o abordare integrată a nevoilor tale de transport. Ne ocupăm de toate aspectele procesului de transport luând în considerare durata paletizării, datele necesare de preluare și livrare, documentație și formalități de vamă.

Logistică integrată

Eficiență și calitate

Suntem dedicați în a oferi servicii de cea mai înaltă calitate la cel mai avantajos cost pentru fiecare client. În spatele proiectelor noastre stau o infrastructură eficientă, consultanți calificați, manageri de depozit, șoferi cu experiență și o flotă modernă de camioane și autoutilitare.

Toate transporturile beneficiază de o asigurare standard de 500.000 de euro, iar pentru încărcături de mare valoare, consultanții noștri te ghidează în alegerea unei asigurări premium.

Eficiență și calitate
Pentru proiecte ce necesită livrare rapidă

oferim și servicii de paletizare în termen de 24 de ore.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv