Cere ofertă
+40745644639
contact@pumex.ro
Cere ofertă
X

Transport România-Germania

Transport rutier de marfă România-Germania

Echipa noastră se distinge prin profesionalism și dedicare în ceea ce privește transportul rutier România-Germania. Avem o înțelegere profundă a logisticii și a reglementărilor specifice acestui coridor de transport obținută prin ani de experiență.

Fiecare transport rutier pe care îl efectuăm este realizat în conformitate cu toate reglementările și normele aplicabile. Acest lucru include, și nu se limitează la respectarea reglementărilor privind timpul de conducere, securitatea încărcăturii, transportul de mărfuri periculoase și alte condiții speciale. Siguranța și conformitatea sunt prioritățile noastre numărul unu. Află mai multe despre unde livrăm.

Ruta România-Germania are multe particularități logistice. Aceasta traversează mai multe țări, fiecare cu propriile sale reglementări vamale, necesită o planificare atentă și o înțelegere aprofundată a reglementărilor pentru a asigura un transport fără probleme.

În plus, există numeroase puncte de control și puncte de taxare pe parcursul drumului, care pot adăuga timp suplimentar călătoriei. Acestea necesită documentație adecvată, dar cu toate acestea, cu o planificare riguroasă și cu o echipă experimentată, provocările vor fi gestionate eficient de echipa Pumex pentru a asigura un transport rutier lin și eficient al mărfurilor dumneavoastră. 

Cere ofertă
Transport rutier de marfă România-Germania

Solicită o ofertă de preț

Cere ofertă

Solicitați o ofertă de preț pentru serviciile noastre de transport rutier de la România la Germania. Suntem convinși că veți fi impresionați de competitivitatea tarifelor și de calitatea serviciilor noastre. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu dumneavoastră!

Ia legătura cu unul din consultanții noștri

și rezervă data pentru transportul tău.

Contactează-ne
Clienți care au încredere în noi
CERN
Electroputere
Daewoo
Forserv